Masterclass: Slim ondernemen met digitale tools


Masterclass: Slim ondernemen met digitale tools

De weg kwijt in het digitale bos?

Remember the Milk, Moneybird, Pinterest, Twitter, Youtube, Evernote, Mindmeister, LinkedIn, Scoop.it, Google+, Whatsapp, Facebook, Skype, Tumblr, Foursquare, Flipboard, Googledrive, Trello, Basecamp, AnyMeeting, Dropbox, Buffer, Prezi, Slideshare, Feedly...

Digitale tools zijn er in overvloed. Bedoeld om jouw werk makkelijker te maken. Maar welke tools passen bij jou? En welke kun je met een gerust hart links laten liggen?

De masterclass

Samen met jou bekijken we eerst welke tools je al gebruikt en hoe je die nog efficiënter kan inzetten.

Daarna kijken we welke andere digitale media handig zijn om jouw werk nog leuker en makkelijker te maken. Een groot deel van de workshop gaan we praktisch aan de slag met de tools, zodat je er daarna direct zelf mee verder kunt.

Kortom: Door slim digitaal te werken kun je veel tijd en geld besparen en worden zelfs de vervelendste klussen leuk om te doen!

Meld je direct aan via ons contactformulier

Praktische zaken

  • Datum: donderdag 12 maart 2015
  • Tijd: 13.30-17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
  • Locatie: Hilversum (goed bereikbaar per auto en OV)
  • Investering: € 107 (excl. btw)

Inclusief koffie, thee, water en iets lekkers. Na afloop is er de gelegenheid om na te praten in het café. Het eerste rondje is van ons!

Na je inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier ontvang je verdere informatie en een bevestiging van je aanmelding.

Contact


Neem contact met ons op.

Facebook Profile Pic CiBWe komen graag met je in contact om te horen of we iets voor je kunnen betekenen. Vul het contactformulier in of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Connected in Business
Larenseweg 132a
1222 HM Hilversum

Petra Vries: +31 (0)6 28 88 36 83
Judith Hendriks: +31 (0)6 10 80 80 28


get@connectedinbusiness.nl